Postări

Paste (ragu) carne tocata de porc, ceapa, morcov ,rosii & parmezan

Tort Sacher Alb cu jeleu si fructe de padure

Placinte foietaj cu salam (Doctorskii ) si cascaval

Vinete coapte cu sos de rosii si usturoi & parmegiano

Legume sotate ( vinete, gogosari, rosii, ceapa)

Tort " La Fiesta"

Gustare zemos, piersici, poama, cereale.

Dovlecei umpluti cu carne tocata si vinete

Tort Sacher alb

Tocăniţă din cartofi şi vinete

Ştrudel cu varză

Gnocchi din brânză de vaci servite cu ton conservat

Chec cu aromă de unt şi cocos

Orez cu sos de rosii si ton conservat si salata de varza, leurda, morcov, marar si ulei de masline

Tort Milchmeodchen

Fursecuri biscuiti din ovaz, banana , nucsoara, sirop de capsune, seminte de floarea soarelui si miez de nuca

Sos (dresing ) din portocale pentru clatite

Snitel din carne de purcel in crusta de seminte de rasarita

Tort "Napoleon" (cu o crema fiarta simpla si delicioasa)