Tort Sacher alb
Ingrediente:
Pentru blat;
7 oua
un plic praf de copt
160 g zahar
160 g faina de grau
100 g faina de migdale
40 g unt topit
15 g miere de albine
o fiola cu aroma de migdale amare
Pentru crema;
250 g mascarpone
lapte condensat (dupa gust)
dulceata de pomusoare (oricare)
Mod de preparare:
Pe baia de aburi se pun ouale, zaharul si mierea; se incalzeste compozitia pâna la 45 grade. Apoi se transferă totul în robot şi se mixează 20 min. până ce compoziţia va creşte de 4 ori în volum. În timp ce se mixează ouăle )... se cerne făina de grau şi cea de migdale + praful de copt. Untul trebuie de topit in cuptorul cu microunde sau la baia de aburi. După ce s-a mixat compoziţia (ouă, yahăr, miere) se adaugă puţn câte puţin făinele cernute la un loc, iar după ce se încorporează bine făina , se adugă şi untul topit. Se coace la temperatura de 170 grade timp de 30- 35 min.
Comentarii
Trimiteți un comentariu