Sos (dresing ) din portocale pentru clatite
Ingrediente
o portocala
20 g unt
100 ml lapte
o lingura de zahar
jumate de lingurita de amidon de porumb
Mod de preparare
Se marunteste in blender o portocala , dupa care se toarna intr-o cratita si se da un clocot. Cand fierbe se adauga untul si zaharul , amestecand continuu cu o spatula. Apoi se amesteca laptele cu amidonul si se adauga in suvoi laptele in cratita peste sucul de porocale , la fel amestecand mereu. Se da focul mic si se lasa pana da in clocot toata compozitia.
Se raceste si se foloseste ca dresing pentru indulcirea clatitelor.
Sa aveti pofta!🍥
o portocala
20 g unt
100 ml lapte
o lingura de zahar
jumate de lingurita de amidon de porumb
Se marunteste in blender o portocala , dupa care se toarna intr-o cratita si se da un clocot. Cand fierbe se adauga untul si zaharul , amestecand continuu cu o spatula. Apoi se amesteca laptele cu amidonul si se adauga in suvoi laptele in cratita peste sucul de porocale , la fel amestecand mereu. Se da focul mic si se lasa pana da in clocot toata compozitia.
Se raceste si se foloseste ca dresing pentru indulcirea clatitelor.
Sa aveti pofta!🍥
Comentarii
Trimiteți un comentariu