Faceți căutări pe acest blog
Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.
Postări
Pârjoale din carne de porc si gaina ( piept) & miez de seminte de floarea soarelui
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort din pandișpan cu cremă din lapte condensat și coacăză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste (ragu) carne tocata de porc, ceapa, morcov ,rosii & parmezan
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort Sacher Alb cu jeleu si fructe de padure
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Placinte foietaj cu salam (Doctorskii ) si cascaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Vinete coapte cu sos de rosii si usturoi & parmegiano
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Legume sotate ( vinete, gogosari, rosii, ceapa)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort " La Fiesta"
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Gustare zemos, piersici, poama, cereale.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Dovlecei umpluti cu carne tocata si vinete
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort Sacher alb
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tocăniţă din cartofi şi vinete
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Ştrudel cu varză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Gnocchi din brânză de vaci servite cu ton conservat
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Chec cu aromă de unt şi cocos
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Orez cu sos de rosii si ton conservat si salata de varza, leurda, morcov, marar si ulei de masline
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort Milchmeodchen
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Fursecuri biscuiti din ovaz, banana , nucsoara, sirop de capsune, seminte de floarea soarelui si miez de nuca
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Sos (dresing ) din portocale pentru clatite
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Snitel din carne de purcel in crusta de seminte de rasarita
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort "Napoleon" (cu o crema fiarta simpla si delicioasa)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații