Faceți căutări pe acest blog
Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.
Postări
Prajitura cu crema de frişcă şi blat din pandişpan clasic ( cea mai simpla si usor de facut prajitura)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Cannelloni cu umplutură din cremvuşti, ceapă, morcov, roşii, ouă, cozi de ceapă verde şi caşcaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu smântâna şi vişine
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Biscuiţi crocanţi
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Quiche cu brocoli şi piept de pui
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Muffins cu adaos de gem din zmeura şi stafide
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Brioşe din carne de pasăre, legume, brânză de vaci, cozi de ceapă verde şi pesmeţi
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Chifle dulci cu aromă de vanilină de post
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Suc fresh din morcovi, sfeclă roşie, postârnac şi varză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu blat din pandişpan clasic cu cremă de smântână şi frişcă şi miez din banane şi vişine + cipsuri de ciocolată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pârjoale din piept de pui la cuptor cu adaos de ceapă verde şi caşcaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
PIURE DIN CONOPIDA, MORCOV ŞI CEAPA ( servită în stil lumânare) de post
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pilaf cu ciuperci, conopidă şi brocoli marinate în casă ( de post)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pilaf cu ciuperci şi salată ( de post)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații