Muffins cu adaos de gem din zmeura şi stafide


Ingrediente
 3 ouă
200 ml de chefir
5 linguri zahăr
1 linguriţă de  bicarbonat de sodiu
100g stafide
5 linguri de gem din zmeură
200 g făină
3 linguri de ulei

Mod de preparare
Se amestecă toate ingredietele  în ordinea următoare. Pentru început se toarnă chefirul într-un bol, tot acolo se adaugă zahărul, bicarbonatul de sodiu, vanilina, ouăle şi uleiul. Se mixează la viteză medie. Apoi se cerene câte puţină făină şi se amestecă cu blenderul până se obţine o consistenţă mai groasă decât smântâna.
După care se pune în alt bol 2 polonice din aluat. Şi se încorporează gemul din zmeură în acel aluat. Apoi se adaugă stafidele  în primul vas, unde a rămas aluatul fără de zmeură.
Urmează să se toarne în forme mai întâi din aluatul cu stafide iar deasupra se pune din aluatul cu zmeură.
Se dau la copt în rola preâncălzită la 200 grade timp de 20 minute.



Comentarii

Postări populare