Cannelloni cu umplutură din cremvuşti, ceapă, morcov, roşii, ouă, cozi de ceapă verde şi caşcaval
Ingrediente
500g de macaroane cannelloni
2 ouă
100g caşcaval
cozi de ceapă verde
2 cepi
200g de roşii congelate
2 morcovi
500g de cremvuşti
sare, piper
ulei
Mod de preparare
Se face prajitura din ceapa, morcov, cremvuşti . Se fierb macaroanele până devin moi între timp. Apoi se prepara sosul din ceapa verde prajita cu roşii şi amestecata cu ouă la final. Se umplu macaroanele cu umplutura din cremvuşti, se toarnă sosul din roşii deasupra şi se dă la copt preţ de 15 minute la 200 grade. Apoi se presoară caşcavalul răzuit şi se mai lasă la cuptor 5 minute.
500g de macaroane cannelloni
2 ouă
100g caşcaval
cozi de ceapă verde
2 cepi
200g de roşii congelate
2 morcovi
500g de cremvuşti
sare, piper
ulei
Mod de preparare
Se face prajitura din ceapa, morcov, cremvuşti . Se fierb macaroanele până devin moi între timp. Apoi se prepara sosul din ceapa verde prajita cu roşii şi amestecata cu ouă la final. Se umplu macaroanele cu umplutura din cremvuşti, se toarnă sosul din roşii deasupra şi se dă la copt preţ de 15 minute la 200 grade. Apoi se presoară caşcavalul răzuit şi se mai lasă la cuptor 5 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu