Brioşe din carne de pasăre, legume, brânză de vaci, cozi de ceapă verde şi pesmeţi
Ingrediente
3 linguri de brânză de vaci
700g de carne de pasăre tăiată cuburi sau tocată
2 ouă
1,5 linguriţă de piper negru
1 linguriţă de sare de mare
o legătură mică de ceapă verde
100g de pesmeţi
150g de legume date prin blender şi stors sucul din ele , ceapă, morcov, sfeclă roşie, păstârnac, varză
3 linguri de ulei pentru a unge formele de copt .
Mod de preparare
Se amestecă toate ingredientele înt-un vas şi se pun în forme pentru copt brioşe. Formele trebuie unse cu ulei în prealabil. Se dau la cuptorul preâncălzit preţ de 30 de minute la 200 grade.
3 linguri de brânză de vaci
700g de carne de pasăre tăiată cuburi sau tocată
2 ouă
1,5 linguriţă de piper negru
1 linguriţă de sare de mare
o legătură mică de ceapă verde
100g de pesmeţi
150g de legume date prin blender şi stors sucul din ele , ceapă, morcov, sfeclă roşie, păstârnac, varză
3 linguri de ulei pentru a unge formele de copt .
Mod de preparare
Se amestecă toate ingredientele înt-un vas şi se pun în forme pentru copt brioşe. Formele trebuie unse cu ulei în prealabil. Se dau la cuptorul preâncălzit preţ de 30 de minute la 200 grade.
Comentarii
Trimiteți un comentariu