Pârjoale din piept de pui la cuptor cu adaos de ceapă verde şi caşcaval
Ingrediente
500g de piept de pui tăiat cubuleţe mărunte
2 ouă
o legătură mică de cozi de ceapă verde
75 g de caşcaval tăiat cuburi
1 linguriţă de sare
1 linguriţă ce curry
1,5 linguriţă de piper negru
ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Se taie cuburi mici pieptul de pui şi se amestecă cu ouăle, cozile de cepă tăiate mărunt, sare, piper şi curry. Se unge cu ulei tava pentru copt şi se pune în fiecare orificiu câte puţin din amestecul obţinut. Se dau la cuptorul preâncălzit la 200 grade preţ de 25 minute, apoi se scot şi se pune deasupra caşcavalul. După care se mai ţin la cuptor 5 minute.
500g de piept de pui tăiat cubuleţe mărunte
2 ouă
o legătură mică de cozi de ceapă verde
75 g de caşcaval tăiat cuburi
1 linguriţă de sare
1 linguriţă ce curry
1,5 linguriţă de piper negru
ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Se taie cuburi mici pieptul de pui şi se amestecă cu ouăle, cozile de cepă tăiate mărunt, sare, piper şi curry. Se unge cu ulei tava pentru copt şi se pune în fiecare orificiu câte puţin din amestecul obţinut. Se dau la cuptorul preâncălzit la 200 grade preţ de 25 minute, apoi se scot şi se pune deasupra caşcavalul. După care se mai ţin la cuptor 5 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu