Faceți căutări pe acest blog
Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.
Postări
Muffins cu adaos de gem din zmeura şi stafide
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Brioşe din carne de pasăre, legume, brânză de vaci, cozi de ceapă verde şi pesmeţi
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Chifle dulci cu aromă de vanilină de post
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Suc fresh din morcovi, sfeclă roşie, postârnac şi varză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu blat din pandişpan clasic cu cremă de smântână şi frişcă şi miez din banane şi vişine + cipsuri de ciocolată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pârjoale din piept de pui la cuptor cu adaos de ceapă verde şi caşcaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
PIURE DIN CONOPIDA, MORCOV ŞI CEAPA ( servită în stil lumânare) de post
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pilaf cu ciuperci, conopidă şi brocoli marinate în casă ( de post)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pilaf cu ciuperci şi salată ( de post)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Clatite cu ciuperci coapte & caşcaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Peşte la cuptor condimentat+ legume (roşii, dovlecei) cu adaos de sos din smântână+ou+leurdă+caşcaval , servit cu adaos de arahide trase la tigaie.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pudding ( budincă) cu gust de capsune
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Gambe coapte in punga termorezistenta
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Cheesecake fara coacere cu banana si zmeura
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații