Postări

Brioşe din carne de pasăre, legume, brânză de vaci, cozi de ceapă verde şi pesmeţi

Chifle dulci cu aromă de vanilină de post

Suc fresh din morcovi, sfeclă roşie, postârnac şi varză

Tort cu blat din pandişpan clasic cu cremă de smântână şi frişcă şi miez din banane şi vişine + cipsuri de ciocolată

Pârjoale din piept de pui la cuptor cu adaos de ceapă verde şi caşcaval

PIURE DIN CONOPIDA, MORCOV ŞI CEAPA ( servită în stil lumânare) de post

Pilaf cu ciuperci, conopidă şi brocoli marinate în casă ( de post)

Pilaf cu ciuperci şi salată ( de post)

Clatite cu ciuperci coapte & caşcaval

Peşte la cuptor condimentat+ legume (roşii, dovlecei) cu adaos de sos din smântână+ou+leurdă+caşcaval , servit cu adaos de arahide trase la tigaie.

Pudding ( budincă) cu gust de capsune

Gambe coapte in punga termorezistenta

Cheesecake fara coacere cu banana si zmeura