Faceți căutări pe acest blog
Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.
Postări
Eclere cu umplutura de brânză de vaci sărată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort de Revelion
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Turtă dulce glazurată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu frișcă și coacăză neagră
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Omletă cu brânză de vaci, ceapă verde și pește conservat ( Ton)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste Spaghetti cu caracatiță conservată și cașcaval Parmegiano
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pârjoale din carne de porc si gaina ( piept) & miez de seminte de floarea soarelui
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort din pandișpan cu cremă din lapte condensat și coacăză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste (ragu) carne tocata de porc, ceapa, morcov ,rosii & parmezan
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort Sacher Alb cu jeleu si fructe de padure
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Placinte foietaj cu salam (Doctorskii ) si cascaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Vinete coapte cu sos de rosii si usturoi & parmegiano
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Legume sotate ( vinete, gogosari, rosii, ceapa)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort " La Fiesta"
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Gustare zemos, piersici, poama, cereale.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Dovlecei umpluti cu carne tocata si vinete
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort Sacher alb
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tocăniţă din cartofi şi vinete
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Ştrudel cu varză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Gnocchi din brânză de vaci servite cu ton conservat
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații