Tort sarat din legume fierte, maioneza si macrou (Suba)
Ingrediente
Cartofi fierti 500g
Morcovi fierti 500g
Sfecla rosie fiarta 500g
Maioneza 350g
Macrou marinat 600 g
Cascaval pentru decor 15g
Curcuma entru decor 0,5 lingurita
Mod de prearare
Se fierb legumele si se curata. Pestele se dezoseaza, se scoate pielea si se taie feliute potrivite dupa plac. Se intinde o folie alimentara si pe ea se rade in straturi mai intai sfecla, apoi cartofii, aoi morcovii, se unge cu maionezaultimul strat. Dupa care se un feliutele de macrou.
Urmeaza sa se ruleze ca o rulada cu ajutorul foliei, apoi se aranjaza pe un platou . Dupa care se unge cu maioneza toata suprafata tortei , se rade cascaval, se face decor cu maioneza turnata intr-un con din folie alimentara. Se presoara cu curcuma pentru a-i da mai multa culoare.
Sa aveti pofta!
Comentarii
Trimiteți un comentariu