Biscuiţi crocanţi (atunci când vrei să faci economie costul total per 1 kg este estimat la 28 lei MD)
200g unt
2 oua
10 linguri de zahar
faina cât cuprinde până se formează un aluat potrivit dar moale
Zesul unei portocale
3 linguri de zahăr brun pudră
Mod de preparare
Se formează aluatul din amestecul de unt cu oua , zahăr , făină şi zesul de portocală. Se pune la rece minim o oră. Eu am ţinut aluatul 4 ore la rece deoarece aşa se primesc mai crocanţi biscuiţii. Apoi se decupează biscuiţii cu ajutorul formelor special create pentru asta. Se dau la cuptorul preîncins la 180 grade până devin un pic rumene. Timpul este între 7 şi 15 minute, totul depinde de cât de încălzit este cuptorul şi cât de gros este stratul de aluat. După ce se răcesc se presoară cu zahăr pudră.
Să aveţi poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu