Răcituri din carne de cocoş


Ingrediente
1 cocoş taiat bucăţi
apă 2, 5 litri
sare 5 mg
piper negru boabe
3 cepe medii
frunză de dafin
ouă de prepeliţă
pătrunjel
agar agar sau gelatina vegetala i se mai spune 8 mg
usturoi după gustul dvs


Mod de preparare
Se fierbe carnea timp de 5 ore la foc foarte mic cu capacul peste cratiţă. Se adaugă la fiert din start sarea, piperul negru şi frunzele de dafin. spre final se adaugă ceapa curăţită şi întreagă.  După ce a fier carnea, se adaugă praful de agar agar şi se mai fierbe preţ de 2 min. Se stinge focul şi se adaugă usturoiul. După care se strecoară şi se aranjează în platouri. Se adaugă şi ouă de prepeliţă pentru decor + frunze de pătrunjel.

Să aveţi poftă!

Comentarii

Postări populare