Omletă rulată cu caşcaval şi piept de pui
Ingrediente
3 oua
20 g caşcaval razuit
75 g de piept de pui fiert
un vîrf de cuţit de sare
o lingură de ulei
Mod de preparare
Se mixează ouăle , adăugându-se sare şi se prăjeşte o omletă pe tigaia încinsă. După ce se pune omleta pe un platou , se răzuieşte caşcavalul peste ea, se presoară cu bucăţele de piept de pui fiert şi se rulează omleta. Se taie feliuţe şi e foarte gustoasă servită calduţă.
Să aveţi poftă!
3 oua
20 g caşcaval razuit
75 g de piept de pui fiert
un vîrf de cuţit de sare
o lingură de ulei
Mod de preparare
Se mixează ouăle , adăugându-se sare şi se prăjeşte o omletă pe tigaia încinsă. După ce se pune omleta pe un platou , se răzuieşte caşcavalul peste ea, se presoară cu bucăţele de piept de pui fiert şi se rulează omleta. Se taie feliuţe şi e foarte gustoasă servită calduţă.
Să aveţi poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu