Cartofi prăjiţi tăvăliţi prin caşcaval cu usturoi
Ingrediente
Cartofi
sare
ulei
caşcaval răzuit
usturoi pisat
Mod de preparare
Se prăjesc cartofii la foc mare sub capac, dar se amestecă des. Se pun pe un platou în care din timp se pregăteşte caşcavalul răzui şi amestecat cu usturoi pisat. Gustul este unul irezistibil, mai ales când se servesc calzi.
Chiar iubesc această combinaţie de gusturi.
Să aveţi poftă!
Cartofi
sare
ulei
caşcaval răzuit
usturoi pisat
Mod de preparare
Se prăjesc cartofii la foc mare sub capac, dar se amestecă des. Se pun pe un platou în care din timp se pregăteşte caşcavalul răzui şi amestecat cu usturoi pisat. Gustul este unul irezistibil, mai ales când se servesc calzi.
Chiar iubesc această combinaţie de gusturi.
Să aveţi poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu