Briose (muffins) cu nuci si cacao
4 oua
4 linguri de faina
2 linguri de cacao neagra
100g de zahar
10 nuci
zahar pudra
Mod de preparare
Se mixeaza ouale cu zaharul până se obţine o spumă aproape albă. Apoi se adaugă făina şi se amestecă foarte încet cu o spatulă până se incorporează făina. După care se adaugă acele 2 linguri de cacao şi se procedează exact ca şi cu făina încorporând-o în aluat. Se pregătesc nucile şi se pun câteva bucăţele în fiecare păhărel de hârtie pentru brioşe. Apoi se adaugă aluat deasupra nucilor ca să cuprindă o treime din păhărel. Se coc în rola preâncălzotă la 180 de grade aproximativ 25 min. Se pudrează imediat ce sunt răcite. Se primeşte o textură pufoasă în care găsiţi nuci crocante.
Să aveţi poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu