Tartine calde din piept de pui si mozzarella la cuptor
Ingrediente:
1 kg de piept de pui
1 ceapa mare
1 lingurita sare de mare
1 lingurita mirodenii ( obtional)
1/2 lingurita de piper negru proaspat macinat
3 albusuri de ou
20 biluţe de mozzarella
20 felii de pâine albă
Mod de preparare
Se pregăteşte pipetul de pui ; Se taie în bucăţi mici şi se amestecă cu sarea, piperul , mirodeniile şi albuşurile de ou. Apoi se taie ceapa în cubuleţe mărunte şi se amestecă împreună cu pieptul de pui. Se încinge cuptorul la 210 grade . Apoi se taie felii pâinea şi se aranjează pe fiecare feliuţă câte două linguri din tocătura obţinută din carne. Şi pe fiecare felie deasupra se aranjează câte o biluţă de mozzarella. Se ţine la cuptor preţ de o oră.
Se primesc nişte tartine cu o textură crocantă a pâinei şi moale a cărniţei. Aroma de mirodenii şi ceapă. Deasupra mai puteţi presura caşcaval răzuit cu aprozimativ 10 minute înnainte de a le scoate din cuptor.
Sunt gustoase atât calde cât şi reci.
1 kg de piept de pui
1 ceapa mare
1 lingurita sare de mare
1 lingurita mirodenii ( obtional)
1/2 lingurita de piper negru proaspat macinat
3 albusuri de ou
20 biluţe de mozzarella
20 felii de pâine albă
Mod de preparare
Se pregăteşte pipetul de pui ; Se taie în bucăţi mici şi se amestecă cu sarea, piperul , mirodeniile şi albuşurile de ou. Apoi se taie ceapa în cubuleţe mărunte şi se amestecă împreună cu pieptul de pui. Se încinge cuptorul la 210 grade . Apoi se taie felii pâinea şi se aranjează pe fiecare feliuţă câte două linguri din tocătura obţinută din carne. Şi pe fiecare felie deasupra se aranjează câte o biluţă de mozzarella. Se ţine la cuptor preţ de o oră.
Se primesc nişte tartine cu o textură crocantă a pâinei şi moale a cărniţei. Aroma de mirodenii şi ceapă. Deasupra mai puteţi presura caşcaval răzuit cu aprozimativ 10 minute înnainte de a le scoate din cuptor.
Sunt gustoase atât calde cât şi reci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu