Peşte copt în crustă de piept de cocoş cu rozmarin, susan, fistic, suc de lămâie, mărar şi pătrunjel + unt şi cozi de ceapă verde



 Ingrediente
peste de iaz
lămâie
mărar
pătrunjel
cozi de ceapă verde
rozmarin
piept de cocoş + mirodenii
piper negru boabe şi măcinat
sare
unt
susan
fistic

Mod de preparare
Se marinează timp de 8 ore la rece în suc de lămâie şi verdeţuri + sare şi boabe de piper negru + rozmarin.
Se întinde pe fiecare felie de peşte câte o lingură din tocatura de cocoş. Se presoară cu susan, fistic, piper negru macinat, se pun bucaţele de unt deasupra fiecărei felii de peşte. Se adaugă cozi de ceapă verde . Se dau la cuptor preţ de o oră la 190 grade. Peştele devine moale şi aromat. O explozie de arome. Foarte bun!

Comentarii

Postări populare