Salată Şuba din scrumbie afumată
Ingrediente:
Sfecla roşie fiartă 3 buc. mici
cartofi fierţi 5 buc. mici
morcovi fierţi 4 bc. medii
ouă fierte 3 bc.
scrumbie afumată 1 bc.
maioneză 300 ml
Mod de preparare
Se curăţă scrumbia şi se aranjăză într-un platou primul strat. După care se răzuieşte în straturi, mai întâi cartofii, apoi morcovii şi urmează sfecla roşie. După asta se unge cu maioneză şi se răzuieşte ouăle deasupra. Se decorează după cum vă dictează imaginaţia, aici nu există limite.
Sfecla roşie fiartă 3 buc. mici
cartofi fierţi 5 buc. mici
morcovi fierţi 4 bc. medii
ouă fierte 3 bc.
scrumbie afumată 1 bc.
maioneză 300 ml
Mod de preparare
Se curăţă scrumbia şi se aranjăză într-un platou primul strat. După care se răzuieşte în straturi, mai întâi cartofii, apoi morcovii şi urmează sfecla roşie. După asta se unge cu maioneză şi se răzuieşte ouăle deasupra. Se decorează după cum vă dictează imaginaţia, aici nu există limite.
Comentarii
Trimiteți un comentariu