Rulade cu dulceaţă de prune şi de piersici
Ingrediente
apă caldă 300 ml
făină 4 paharer
sare o doime linguriţă
zahăr o lingură
drojdie uscată 10 g
ulei 3 linguri
esenţă de vanilie 1 linguriţă
dulceaţă de prune şi piersici
un ou pentru a unge copturile
Mod de preparare
Se plămădeşte aluatul şi îndată se formează bile ce se întind pe masă formând cercuri din aluat . Se pune în fiecare cerc dulceaţă şi se rulează. Se coc în rola de la aragaz sau la cuptorul preâncălzit la 200 grade timp de minim 30 min. Se ung cu ou înainte de a le scoate din cuptor.
apă caldă 300 ml
făină 4 paharer
sare o doime linguriţă
zahăr o lingură
drojdie uscată 10 g
ulei 3 linguri
esenţă de vanilie 1 linguriţă
dulceaţă de prune şi piersici
un ou pentru a unge copturile
Mod de preparare
Se plămădeşte aluatul şi îndată se formează bile ce se întind pe masă formând cercuri din aluat . Se pune în fiecare cerc dulceaţă şi se rulează. Se coc în rola de la aragaz sau la cuptorul preâncălzit la 200 grade timp de minim 30 min. Se ung cu ou înainte de a le scoate din cuptor.
Astea din ultima imagine sunt cu vişine şi seminţe de chia după aceiaşi reţetă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu