Aripioare de curcan cu mere coapte în punga magică
Ingrediente
Aripioare de curcan 2 bucăţi
mere 4 bucăţi
Condimente de care aveţi la îndemână, eu am folosit piper alb măcinat, cari şi boia de ardei roşu dulce
Sare
Vin alb 250 ml pentru a marina carnea
Usturoi 2 căpăţine mici
ulei 3 linguri
Mod de preparare
Se marinează carnea timp de o oră la rece .
Mai întâi se condimentează şi sărează, apoi se toarnă deasupra vinul, după care se pune o folie alimentară deasupra vasului cu carnea şi se pune la frigider. Între timp se taie merele rondele şi se aranjează în punga magică un strat, formând ca un pat din mere. După ce carnea s-a marinat, se aranjează frumos pe acel pat de mere se închide ermetic punga şi se la la 200 de grade în cuptor timp de 45 minute.
Sfat!
Când o să scoateţi punga din cuptor, ea va fi foarte umflată, vă atenţionez să nu staţi cu faţa deasupra pungei atunci când o să o deschideţi deoarece s-ar putea ca aburii foarte fierbinşi să vă frigă faţa!!!
Vă doresc să aveţi poftă!
Aripioare de curcan 2 bucăţi
mere 4 bucăţi
Condimente de care aveţi la îndemână, eu am folosit piper alb măcinat, cari şi boia de ardei roşu dulce
Sare
Vin alb 250 ml pentru a marina carnea
Usturoi 2 căpăţine mici
ulei 3 linguri
Mod de preparare
Se marinează carnea timp de o oră la rece .
Mai întâi se condimentează şi sărează, apoi se toarnă deasupra vinul, după care se pune o folie alimentară deasupra vasului cu carnea şi se pune la frigider. Între timp se taie merele rondele şi se aranjează în punga magică un strat, formând ca un pat din mere. După ce carnea s-a marinat, se aranjează frumos pe acel pat de mere se închide ermetic punga şi se la la 200 de grade în cuptor timp de 45 minute.
Sfat!
Când o să scoateţi punga din cuptor, ea va fi foarte umflată, vă atenţionez să nu staţi cu faţa deasupra pungei atunci când o să o deschideţi deoarece s-ar putea ca aburii foarte fierbinşi să vă frigă faţa!!!
Vă doresc să aveţi poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu