"Dried fruits candy" Bomboane din fructe uscate
Bomboane din fructe uscate
Ingrediente:
fructe uscate ( la dorinta; stafide, caise, etc.) 400 g
alune sau nuci 150g
unt 100g
apa 50 ml
nuca de cocos 100g
aroma de vanilie ( obtional) esenta sau praf
ornamente din zahar
Ingredients:
dried fruit (the desire, raisins, apricots, etc.) 400 g
150g hazelnuts or walnuts
100g butter
water 50 ml
coconut 100g
vanilla (obtional) essentially dust
sugar ornaments
Mod de preparare :
Se da prin blender fructele uscate , se adauga unt topit, nuca de cocos, alune pasate si se formeaza niste bulgarasi cu mainile. La dorinta se adauga si esenta de vanilie sau alt gust. Se decoreaza cu ornamente din zahar. Se dau la rece timp de minim 2 ore. Daca doriti puteti sa infibgeti niste betiosoare de bambus in ele si o sa obtineti "candy pops".
Ca sa le modelati mai usor este mai bine sa va udati mainile cu apa pentru ca sa nu se lipeasca de maini.
Method of preparation :
Dried fruit is given by the blender, add the melted butter, coconut, hazelnut mashed and formed some Bulgaras hands. If desired add the vanilla or other flavor. Decorate with sugar ornaments. BRIEF cold for at least 2 hours. To mold them easier is better to wet your hands with water that does not stick to hands
Ingrediente:
fructe uscate ( la dorinta; stafide, caise, etc.) 400 g
alune sau nuci 150g
unt 100g
apa 50 ml
nuca de cocos 100g
aroma de vanilie ( obtional) esenta sau praf
ornamente din zahar
Ingredients:
dried fruit (the desire, raisins, apricots, etc.) 400 g
150g hazelnuts or walnuts
100g butter
water 50 ml
coconut 100g
vanilla (obtional) essentially dust
sugar ornaments
Mod de preparare :
Se da prin blender fructele uscate , se adauga unt topit, nuca de cocos, alune pasate si se formeaza niste bulgarasi cu mainile. La dorinta se adauga si esenta de vanilie sau alt gust. Se decoreaza cu ornamente din zahar. Se dau la rece timp de minim 2 ore. Daca doriti puteti sa infibgeti niste betiosoare de bambus in ele si o sa obtineti "candy pops".
Ca sa le modelati mai usor este mai bine sa va udati mainile cu apa pentru ca sa nu se lipeasca de maini.
Method of preparation :
Dried fruit is given by the blender, add the melted butter, coconut, hazelnut mashed and formed some Bulgaras hands. If desired add the vanilla or other flavor. Decorate with sugar ornaments. BRIEF cold for at least 2 hours. To mold them easier is better to wet your hands with water that does not stick to hands
Comentarii
Trimiteți un comentariu