Bilute din branza de vaci, cascaval, sunca, usturoi
Bilute din branza de vaci, cascaval, sunca, usturoi
Ingrediente:
-branza de vaci
-sunca
-cascaval
-usturoi
-mac
-piper cili
-marar
-nuca
-smantina
-sare
Mod de preparare:
Se ia branza de vaci, se taie cuburi cascavalul, se adauga usturoiul pisat + sunca taiata cuburi. Toate astea se pun intr-un robot de bucatarie sau blender si se marunteste foarte putin, ca sa nu devina prea moale consistenta. Tot aici , se mai adauga si smantina, dar foarte putina, doar ca sa fie consistenta mai moale si, desigur se adauga si sare dupa gust.
Dupa ce se formeaza bilutele, se tavalesc prin marar, nuca, mac si piper cili.
Rezultatul merita incercat!
Ingredientele se adauga in proportii egale, doar smantina se pune foarte putina, cam 2 sau 3 linguri de masa.
Comentarii
Trimiteți un comentariu