Tort cu ciocolata " Negresa"
Tort cu ciocolata " Negresa"
Ingrediente:
4 oua
100g faina
150g zahar
1 plic de praf de copt
1 plic de zahar vanilat
200g de ciocolata neagra
300g de unt
100g de cacao
3 lingurite de cafea solubila (obtional)
picaturi de ciocolata
Mod de preparare:
Mai intai se topeste pe baia de aburi untul ( 200g) sau in cptorul cu microunde, si apoi tot acolo se topeste 100g ciocolata si se adauga cacao si cafeaua amestecand cu telul . In alt bol se mixeaza foarte bine ouale si zaharul, adaugandu-se tot aici zaharul vanilat. Dupa ce s-a primit o consistenta pufoasa, se amesteca cu substanta ciocolatie foarte atent. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se amesteca cu aliajul moale amestecat cu ciocolata.
Se pune la copt in multicooker. Pentru crema se foloseste 100g de unt si 100g de ciokolata ce se topesc in cuptorul cu microunde.
Cand blatul se raceste, se taie in doua si se unge cu crema de ciokolata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu