Cina
Dinner
Cartofi pane si pireu din cartofi cu ceapa prajita si cascaval & ochi de ou
Ingrediente:
cartofi 700g
ceapa 2bc. mari
rosii cerry
cascaval
praz
sare
ulei
piper negru
oua 2bc.
faina
Mod de preparare:
Se fierb cartofii ca pentru pireu curatiti de coaja. Se prajeste ceapa, apoi se amesteca cu cartofii gata fierti se adauga sare si piper negru si se piseaza. Se formeaza betisoare din cartofi, se dau prin faina apoi prin ou mixat sau batut cu telul dupa care se prajesc in ulei pe toate partile. Se pune pireu din cartofi cu ceapa prajita in forme pentru briose, se rastoarna pe farfurie. Se presoara cu cascaval razuit. Se prajeste oun ou ochi si se adauga alaturi de pireu in farfurie. dupa asta se rade cascaval peste intregul platou. Se asezoneaza cu rosii cerry. Se taie prazul rondele si se aseaza dupa imaginatie pe platou.
Comentarii
Trimiteți un comentariu