Bostanei umpluti cu piept de pui



Bostanei umpluti cu piept de pui


Ingrediente:
-bostanei
-piept de pui
-rosii
-ceapa
-morcov
-ulei
-cascaval
-sare

Toate ingredientele le puneti la ochi, in dependenta cat doriti sa pregatiti.


Mod de preparare:

In primul rind se pregatesc barcutele din  bostanei.


Apoi se scobesc cu o lingura si se sareaza.


Urmatoarea etapa este pregatirea umpluturii.
Se prajeste ceapa impreuna cu morcovul.


Apoi tot aici se adauga carnita fiarta si maruntita.


Dupa care tot in aceasta tigaie se pune miezul bine maruntit din bostanel.


Urmeaza sa se adauge la prajit si rosiile.


Apoi se aranjeaza barcutele intr-un vas tapetat cu hartie pentru copt.


Se adauga in ele umplutura.


Se presoara cu cascaval si se da in  rola la 190 de grade timp de 50 min.


Se serveste calda sau rece.













Comentarii

Postări populare