Barcute din piept de pui



Barcute din piept de pui

Ingreiente:
-piept de pui -500g
-oua-2bc
-foi de lasagne- 2 bc.
-cascaval-25g
-ceapa-1bc
-maioneza-1lingura
-smantina-1ilngura
-rosii
-castraveti
-ceapa
-ulei
-sare
-piper negru
-piper rosu (obtional)

Mod de preparare:
Tocatura din pieptul de pui  se pregateste exact ca pentru parjoale. Se aranjeaza sub forma de barcute pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180 Grade. Apoi se scot si se razuieste cascaval in fiecare barcuta, iar in una din ele se adauga  un ou crud. Urmeaza sa sepuna iar la cuptor si se tin inca 20 de minute. 
Foile de lasagne se fierb in apa cu sare pana devin moi.
Salata din legume se face in mod traditional.
Sa aveti pofta!


Comentarii

Postări populare