Tarta cu fructe si crema
Ingrediente:
1.faina-300g
2.oua-1bc.
3.unt-100g
4.zahar-250g
5.praf de copt-1 pc.
6.scortisoara-1/2 lingurita
7.crema Dr. Oetgher-1pc.
8.piersici-5 bc.
9.coacaza-150g
10.zmeura-100g
11. cacao praf- 50g
12. lapte -250ml
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele pentru aluat intr-un bol.
Se formeaza aluatul.
Apoi se tapeteaza tava cu hartie si se intinde primul strat de aluat, deasupra se aranjeaza feliile de piersici.
Se adauga niste boabe de coacaza neagra.
Se faramiteaza cu degetele restul de aluat deasupra.
Se ruleaza foarte atent intr-un baton.
Apoi se pune in rola la 170 de grade pentru 35 minute.
Partea interesanta e ca se topeste in rola si se formeaza astfel reparizandu-se uniform aluatul si fructele, formandu-se ca o tarta in forma initiala. Se prinde o crusta foarte crocanta.
Acum se prepara crema.
Se pune intr-un vas inalt 250 ml de lapte rece din frigider si se adauga continutul din pachetel.
Se mixeaza foarte bine mai inatai la viteza mica cu mixerul, apoi 3 minute la cea mai mare viteza.
Dupa ce se raceste tarta, se unge cu crema .
Deasupra se decoreaza cu fructele ramase.
Comentarii
Trimiteți un comentariu