TARTĂ cu carne de porc si legume
TARTĂ cu carne de porc si legume
Ingrediente:
1. Faina alba-300g
2.drojdii uscate-5g+2 lingrite de zahar
3.apa-100ml
4.smântână-2linguri
5.sare
6.carne de porc-150g
7.dovlecei-1bc.
8.rosii-2 bc.
9. ardei grasi-1 bc.
10.cașcaval-100g
11. mirodenii pentru carne de porc
12.unt pentru a unge tava
Mod de preparare:
Mai întâi pregatiti aluatul. Amestecati drojdia cu apa si cu zaharul si lăsați sa creasca. Dupa ce a crescut adaugati smantana si faina si formati aluatul. Urmatorul pas este prepararea carnii de porc( ea fiind marinata din timp cu condimente, smantana si ceapa). Prajiti carnea taiata cuburi maunte pî́nă se rumeneste.
Ungeti tava cu unt si intindeti aluatul, deasupra aranjati dovlecelul taiat rondele, apoi carnea,dupa care puneti ardeiul gras taiat rondele, la fel rosiile le puneti deapupra si presărati cu cascaval razuit. Apoi presarati cu bostanel razuit, mai puneti cateva rondele de rosii si iar presarati cu cascavalul ramas.
Puneti la cuptorul preincazit la 190grade pentru aproximativ 50 minute.
Rezltatul este senzational.
Comentarii
Trimiteți un comentariu