TARTĂ cu carne de porc si legume



TARTĂ cu carne de porc si legume

Ingrediente:

1. Faina alba-300g
2.drojdii uscate-5g+2 lingrite de zahar
3.apa-100ml
4.smântână-2linguri
5.sare
6.carne de porc-150g
7.dovlecei-1bc.
8.rosii-2 bc.
9. ardei grasi-1 bc.
10.cașcaval-100g
11. mirodenii pentru carne de porc
12.unt pentru a unge tava

Mod de preparare:


Mai întâi pregatiti aluatul. Amestecati drojdia cu apa si cu zaharul si  lăsați sa creasca. Dupa ce a crescut adaugati smantana si faina si formati aluatul. Urmatorul pas este prepararea carnii de porc( ea fiind marinata din timp cu condimente, smantana si ceapa). Prajiti carnea  taiata cuburi maunte pî́nă se rumeneste. 
Ungeti tava cu unt si intindeti aluatul, deasupra aranjati dovlecelul taiat rondele, apoi carnea,dupa care puneti ardeiul gras taiat rondele, la fel rosiile le puneti deapupra si presărati cu cascaval razuit. Apoi presarati cu bostanel razuit, mai puneti cateva rondele de rosii si iar presarati cu cascavalul ramas. 

Puneti la cuptorul preincazit la 190grade pentru aproximativ 50  minute.
Rezltatul este senzational. 




Comentarii

Postări populare