Patison ( dovlecel) umplut
Ingrediente:
1.Patison-1bc.
2.Dovlecel-1bc.
3.Ceapa-1bc.
4.Morcov-1bc.
5.Pasta de rosii-1lingura
6.Cascaval -20g
7.Rosii-1bc.
8.Castravete-1bc.
9.Ulei
10.Sare
11.Piper rosu
12.Smantina-1 lingurita
Mod de preparare:
Prajiti ceapa, adaugati morcovul si pasta de rosii. Urmatorul pas : tocati dovlecelul in blender, si adaugati-l la prajit impreuna cu ceapa si morcovul, sarati, condimentati. Intre timp curatiti patisonul de miez. Cand tocatura de bostanel este prajita , umpleti patisonul cu ea. Puneti in multi cooker la regimul " legume" sau in rola la 180 grade sa se coaca. Cand este gata, il puteti orna cu cascaval razuit, castraveti ,rosii, smantina ( sau puteti improviza). Se mai adauga la dorinta si usturoi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu