Patison ( dovlecel) umplut

Ingrediente:
1.Patison-1bc.
2.Dovlecel-1bc.
3.Ceapa-1bc.
4.Morcov-1bc.
5.Pasta de rosii-1lingura
6.Cascaval -20g
7.Rosii-1bc.
8.Castravete-1bc.
9.Ulei
10.Sare
11.Piper rosu
12.Smantina-1 lingurita

Mod de preparare: 

Prajiti ceapa, adaugati morcovul si pasta de rosii. Urmatorul pas : tocati dovlecelul  in blender, si adaugati-l la prajit impreuna cu ceapa si morcovul, sarati, condimentati. Intre timp curatiti patisonul de miez. Cand tocatura de bostanel este prajita , umpleti patisonul cu ea.  Puneti in multi cooker la regimul " legume" sau in rola la 180 grade  sa se coaca. Cand este gata, il puteti orna cu cascaval razuit, castraveti ,rosii, smantina ( sau puteti improviza). Se mai adauga la dorinta si usturoi.






Comentarii

Postări populare