Muffins cu crema de branza de vaci si capsuni

Ingrediente: (16  bc. de  mufiins)
1.Faina-300g
2.Zahar-150g
3.Oua-3bc.
4.Praf de copt -1/2 pachetel
5.Zahar vanilat-un virf de cutit
Crema;
6.Branza de vaci-300g
7.Jeleu din piersic-1 pcahetel
8.Capsune-16 bc.
9.Zahar-2linguri

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele pentru aluat, se bat cu mixerul foarte bine si se toarna in forme din hirtie. Pentru crema se pregateste din timp jeleul ,la 250 ml de apa calda un pachetel de jeleu. Se dizolva si se lasa sa se raceasca. Cand este rece jeleul se amesteca bine cu branza de vaci si se adauga 2 linguri de zahar. 

Mufiins se coc aproximativ 20 minute la 190 grade in cuptor.

dupa ce se racesc se torana in sprit gastronomic branza pregatita din timp si se fac ornamente dupa dorinta. Se adauga cate o capsuna deasupra.
Apoi se dau in frigider pentru 2 ore ca sa se intareasca crema. 

Serviti cu placere!

Comentarii

Postări populare