1001 de retete culinare
PÂRJOÁLĂ (imensa) din piept de gaina, branza de vaci si dovlecei
Ingrediente:
1.Piept de gaina- 1/2 kg.
2.Dovlecei-2bc.
3.Branza de vaci- 200g
4.Oua-2bc.
5.Faina-100g
6.boia de ardei iute
7.sare
8.ulei
Pentru decor am folosit felii de rosii si cascaval razuit
Mod de preparare:
Mai intiai tocati cu ajutorul blenderului pieptul de gaina, adaugati ouale si omogenizati bine. Razuiti dovleceii si adaugatii in carnea tocata. Tot aici adaugati si branza + faina. Puneti sare si boia de ardei dupa gust si omogenizati totul in blender. Cand aluatul este gata pregatit, ungeti vasul din multi cooker cu ulei si turnati masa obtinuta in vas. Setati obtiunea de coacere pentru 1;30 h.
Comentarii
Trimiteți un comentariu