Chec pufos cu visina si adaos de cacao


Chec pufos cu visina si adaos de cacao

Ingrediente
   1. Faina- 200 g
   2.Zahar-150g
   3.Pudra de cacao- 2 linguri
   4.Praf de copt-1/2 pachetel
   5.Oua-3 bc.
   6.Zahar vanilat-1/2 pachetel
   7.Visine-150g

Modul de preparare;

Se pun intr-un bol 3 oua si se adauga zaharul, se amesteca cu mixerul foarte bine, se adauga faina si praful de copt+zaharul vanilat. Apoi se amesteca cu mixerul  foarte bine compozitia. Tava pentru copt se unge cu unt, se toarna primul strat de aluat alb, apoi se adauga visinile. Aluatul ramas se amesteca cu praful de cacao si apoi se toarna peste primul strat de aluat alb, se mai amesteca cu un betisor de bambus toata compozitia incetisor, se poate de adaugat inca visine deasupra compozitiei. Se da in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 de minute.
 Sa aveti pofta!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare