Chec pufos cu visina si adaos de cacao
Chec pufos cu visina si adaos de cacao
Ingrediente
1. Faina- 200 g
2.Zahar-150g
3.Pudra de cacao- 2 linguri
4.Praf de copt-1/2 pachetel
5.Oua-3 bc.
6.Zahar vanilat-1/2 pachetel
7.Visine-150g
Modul de preparare;
Se pun intr-un bol 3 oua si se adauga zaharul, se amesteca cu mixerul foarte bine, se adauga faina si praful de copt+zaharul vanilat. Apoi se amesteca cu mixerul foarte bine compozitia. Tava pentru copt se unge cu unt, se toarna primul strat de aluat alb, apoi se adauga visinile. Aluatul ramas se amesteca cu praful de cacao si apoi se toarna peste primul strat de aluat alb, se mai amesteca cu un betisor de bambus toata compozitia incetisor, se poate de adaugat inca visine deasupra compozitiei. Se da in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 de minute.
Sa aveti pofta!
Arata excelent si sunt sigura ca sunt deliciosi! Multumesc de reteta.
RăspundețiȘtergere