Aperitive: bostanel rulat cu branza si verdeata +tartine din rosii si branza cu verdeata

Ingrediente :
1. Bostanel-1bc.
2.Rosii-1 bc.
3.Branza de vaci -100g
4.Ceapa verde
5.Marar
6.Sare
7.Frunze de bazilic
8.Maslne
9.Frunze de salata verde
10.Lamaie
11. Ulei

Mod de preparare:

Se taie bostanelul in felii lungi ( de sus in jos). Se prajeste in putin ulei ca sa fie rumene feliutele. Se pregateste amestecul din branza cu verdeturile tocate marunt +sare. Se taie felii rosia ( rosiile) . Bostanelul se ruleaza cu umplutura de branza, iar rosiile se acopera cu un strat de umplutura. Pentru decor am folosit: masline,ceapa si marar tocat, frunze de bazilic ( busuios) rosu, lamaie si frunze de salata verde.

Comentarii

Postări populare