Faceți căutări pe acest blog
Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.
Postări
Placinte coapte din lavaș cu umplutură de brânză de vaci
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Salata cu ficat de batog Mimoza
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu crema de smantana , visine si blat de pandispan
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Ruladă cu crema de brânză banane si kiwi.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Rulada din clatita umpluta cu piept de pui
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Cartofi fierți cu ton și cașcaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pandișpan cu vișine
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pui copt pe pat de sare
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Eclere cu umplutura de brânză de vaci sărată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort de Revelion
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Turtă dulce glazurată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu frișcă și coacăză neagră
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Omletă cu brânză de vaci, ceapă verde și pește conservat ( Ton)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste Spaghetti cu caracatiță conservată și cașcaval Parmegiano
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pârjoale din carne de porc si gaina ( piept) & miez de seminte de floarea soarelui
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort din pandișpan cu cremă din lapte condensat și coacăză
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste (ragu) carne tocata de porc, ceapa, morcov ,rosii & parmezan
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort Sacher Alb cu jeleu si fructe de padure
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Placinte foietaj cu salam (Doctorskii ) si cascaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Vinete coapte cu sos de rosii si usturoi & parmegiano
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații