Chec cu bilute din branza de vaci, scortisoara si cacao



Chec cu bilute din branza de vaci, scortisoara si cacao


Ingrediente:

faina 200g
oua 3bc.
branza de vaci 200g
smantina 3 linguri
stafide 50g
zahar 200g
scortisoara 1/2 lingurita
praf de copt un plic
sirop de prune
cacao neagra 3 linguri

Mod de preparare :

Se pregatesc mai intai bilutele din branza. Se amesteca branza cu stafidele si cu 5 linguri de zahar +scortisoara si 2 linguri de faina.

Se formeaza bilute din aliajul obtinut.
Apoi se face aluatul din ingredientele ramase: 3 oua, zahar, faina si cacao , smantina+ praful de copt.

Se unge vasul de la multi cooker cu ulei si se toarna un strat de aluat cafeniu apoi se pun bilutele



Se pune la copt la regimul " copturi". 


Se scoate cand e coapta se rastoarna si se stropeste cu sirop de prune.







Comentarii

Postări populare