Chec cu bilute din branza de vaci, scortisoara si cacao
Chec cu bilute din branza de vaci, scortisoara si cacao
Ingrediente:
faina 200g
oua 3bc.
branza de vaci 200g
smantina 3 linguri
stafide 50g
zahar 200g
scortisoara 1/2 lingurita
praf de copt un plic
sirop de prune
cacao neagra 3 linguri
Mod de preparare :
Se pregatesc mai intai bilutele din branza. Se amesteca branza cu stafidele si cu 5 linguri de zahar +scortisoara si 2 linguri de faina.
Se formeaza bilute din aliajul obtinut.
Apoi se face aluatul din ingredientele ramase: 3 oua, zahar, faina si cacao , smantina+ praful de copt.
Se unge vasul de la multi cooker cu ulei si se toarna un strat de aluat cafeniu apoi se pun bilutele
Se pune la copt la regimul " copturi".
Se scoate cand e coapta se rastoarna si se stropeste cu sirop de prune.
Comentarii
Trimiteți un comentariu