Faceți căutări pe acest blog
Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.
Postări
Carne de iepure în sos de smântînă și rozmarin
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Cartofi aromați copți în sos de smintină
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Clatite cu crema din brânză , banane, kiwi, stafide & smântînă
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste colorate cu ton, parmezan si omleta verde ( cu adaos de ceapa verde)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pârjoale din piept de puu cu ceapă verde
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Brînzoaice & lapte condensat și coacăză neagră( Mic dejun)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Ruladă din pandișpan cu cremă de brânză și coacăză neagră
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Placinte coapte din lavaș cu umplutură de brânză de vaci
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Salata cu ficat de batog Mimoza
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu crema de smantana , visine si blat de pandispan
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Ruladă cu crema de brânză banane si kiwi.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Rulada din clatita umpluta cu piept de pui
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Cartofi fierți cu ton și cașcaval
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pandișpan cu vișine
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Pui copt pe pat de sare
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Eclere cu umplutura de brânză de vaci sărată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort de Revelion
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Turtă dulce glazurată
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Tort cu frișcă și coacăză neagră
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Omletă cu brânză de vaci, ceapă verde și pește conservat ( Ton)
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Paste Spaghetti cu caracatiță conservată și cașcaval Parmegiano
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații